Novice in akcije

Plašči Maxxis za kolesa!

Če si želiš vrhunske plašče za kolo Maxxis, smo mi pravi naslov za vas. Svetujemo vam pri izbiri plašča za vaš način vožnje in podlago ki jo vozite. Zato le pokličite ali nam pišite in svetovali vam bomo. Velika zaloga in ugodne cene. Pokliči na 041/597-504 ali nam piši. Poglej pa tudi našo ponudbo na http://www.vulkanizerstvo-zajec.si/slo/shop/

img_1155img_5654maxxisallmountainendurotires

ZAKAJ IZBRATI MAXXIS PLAŠČ ZA KOLO:

Maxxis je eden najbolj zaupanja vrednih proizvajalcev pnevmatik. Prisoten je v 180 državah in zaposluje več kot 25.000 ljudi. Uspeh podjetja Maxxis seveda ni prišel čez noč; pot se je začela leta 1967, ko je podjetje zapriseglo, da bo proizvajalo zgolj najboljše možne pnevmatike z najsodobnejšo tehnologijo in najbolj kakovostnimi materiali. Na pnevmatike Maxxis prisegajo najboljši tekmovalci na svetu. Slednji predstavljajo morda najbolj pomemben del razvoja, ki stremi k vedno boljšim in naprednejšim pnevmatikam.
Vizija Maxxisovih vodilnih je že od samega začetka – postati visoko kakovostno in svetovno znano podjetje na področju izdelovanja pnevmatik ter hkrati nuditi najboljše možne storitve uporabnikom. Misija je tako pridobiti dolgoročne stranke, ki nam bodo zaupale in katerim lahko ponudimo najboljše možne pnevmatike in storitve. Zagovarjajo družbeno odgovorno podjetništvo, kvaliteto, trajnostni razvoj in kreativnost. Maxxis izdeluje pnevmatike za avtomobile, tovornjake, motorje, ATV, kolesa in karting. V kolesarski program so vključene vse kategorije kolesarstva (cestno, gorsko, BMX, mestno, trekking in trial). Vsaki kategoriji so namenili veliko pozornosti in ustvarili široko paleto različnih plaščev, ki so kos prav vsaki situaciji v kateri se kolesar lahko znajde. Kolesarski program tako vsebuje plašče, ki so primerni za rekreativce kot tudi plašče za najvišjo raven tekmovanja. V gorsko kolesarskem programu sta najbolj uspešna in najbolj prodajana plašča High Roller II in Minion DHF, ki uživata največje zaupanje tudi s strani profesionalnih tekmovalcev, kot so Steve Peat, Greg Minnaar in Josh Bryceland, ki se lahko pohvalijo z naslovom svetovnih prvakov in svetovnih pokalnih prvakov v spustu. Danes plašča opremljata tudi najboljše tekmovalce v olimpijskem krosu in enduru. Ker jim vsako leto zaupa več profesionalnih kolesarjev in rekreativcev, močno stremijo k hitremu razvoju novih plaščev, ki bi še bolj učinkovito zadovoljili potrebe s katerimi se srečujejo tekmovalci in vsakodnevni kolesarji. Kot smo že omenili vizija je zagotoviti najvišjo možno kakovost tako tekmovalcem kot rekreativcem in biti korak pred trendi, ki šele prihajajo.

Novice & akcije