Novo! Vrhunske pnevmatike za kolo Maxxis

ZAKAJ IZBRATI MAXXIS PLAŠČ ZA KOLO?

GUME ZA PETIČNEŽE Maxxis je eden najbolj zaupanja vrednih proizvajalcev pnevmatik. Prisoten je v 180 državah in zaposluje več kot 25.000 ljudi. Uspeh podjetja Maxxis seveda ni prišel čez noč; pot se je začela leta 1967, ko je podjetje zapriseglo, da bo proizvajalo zgolj najboljše možne pnevmatike z najsodobnejšo tehnologijo in najbolj kakovostnimi materiali. Na pnevmatike Maxxis prisegajo najboljši tekmovalci na svetu. Slednji predstavljajo morda najbolj pomemben del razvoja, ki stremi k vedno boljšim in naprednejšim pnevmatikam.

Vizija Maxxisovih vodilnih je že od samega začetka – postati visoko kakovostno in svetovno znano podjetje na področju izdelovanja pnevmatik ter hkrati nuditi najboljše možne storitve uporabnikom. Misija je tako pridobiti dolgoročne stranke, ki nam bodo zaupale in katerim lahko ponudimo najboljše možne pnevmatike in storitve. Zagovarjajo družbeno odgovorno podjetništvo, kvaliteto, trajnostni razvoj in kreativnost. Maxxis izdeluje pnevmatike za avtomobile, tovornjake, motorje, ATV, kolesa in karting. V kolesarski program so vključene vse kategorije kolesarstva (cestno, gorsko, BMX, mestno, trekking in trial). Vsaki kategoriji so namenili veliko pozornosti in ustvarili široko paleto različnih plaščev, ki so kos prav vsaki situaciji v kateri se kolesar lahko znajde. Kolesarski program tako vsebuje plašče, ki so primerni za rekreativce kot tudi plašče za najvišjo raven tekmovanja.

V gorsko kolesarskem programu sta najbolj uspešna in najbolj prodajana plašča High Roller II in Minion DHF, ki uživata največje zaupanje tudi s strani profesionalnih tekmovalcev, kot so Steve Peat, Greg Minnaar in Josh Bryceland, ki se lahko pohvalijo z naslovom svetovnih prvakov in svetovnih pokalnih prvakov v spustu. Danes plašča opremljata tudi najboljše tekmovalce v olimpijskem krosu in enduru. Ker jim vsako leto zaupa več profesionalnih kolesarjev in rekreativcev, močno stremijo k hitremu razvoju novih plaščev, ki bi še bolj učinkovito zadovoljili potrebe s katerimi se srečujejo tekmovalci in vsakodnevni kolesarji. Kot smo že omenili vizija je zagotoviti najvišjo možno kakovost tako tekmovalcem kot rekreativcem in biti korak pred trendi, ki šele prihajajo.

Pnevmatike Maxxis lahko kupite ali naročite v naši spletni trgovini ali po telefonu 041 597 504 ali v naši vulkanizerski delavnici na Lavrici pri Ljubljani.

Več informacij o samih plaščih si lahko pogledate na:  www.maxxis.com/tires/bicycle ali pa kliknite na Maxxis katalog za kolesa 2016

ASSEGAI plašč kmalu na voljo tudi pri nas. Rezerviraj svojega na Rezervacija Assegai plašča

Maxxis_Zajec_Assegai_1                                                                                                                                      Na slikah nekaj najbolj popularnih Maxxis plaščev.

img_1155

 

maxxisallmountainendurotires

Maxxis plašč Assegai kmalu tudi pri nas!

Video prikaz montaže tubeless plašča z tesnilno tekočino!

Zakaj Vulkanizerstvo Zajec?

 1. 1
  Tradicija

  Delujemo že od leta 1999

 2. 2
  Kakovost

  Na prvem mestu naše …

 3. 3
  Konkurenčne cene

  Vedno se trudimo, da smo …

 4. 4
  Specialne storitve

  Pri nas bomo storili tudi …

 5. 5
  Prilagodljivost

  Kadar se zgodi nepričakovano smo vam …

Ponudba pnevmatik po zelo ugodnih in konkurenčnih cenah!

Nudimo vam pnevmatike vseh priznanih proizvajalcev, veliko pnevmatik različnih znamk in dimenzij je na zalogi, ostale po naročilu – dobava v nekaj dneh – pokličite.

MNENJA NAŠIH STRANK

Kaj pravijo?